VIGTIG INFORMATION VEDR. COVID-19

Klinikken åbner gradvist op igen fra mandag den 20. april 2020

Jf. nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen (SST) pr.18/4 2020 må tandlæger nu gradvist begynde at behandle patienter igen. SST beskriver genåbningen som en omstilling og gradvis øget aktivitet i tandplejen under COVID-19. Planen skal tilsigte, at tandlægerne og tandplejen må påbegynde en øget aktivitet og langsomt omstille sig til normal drift. Vi skal forsat have fokus på at reducere smitterisiko, men vi skal også sikre, at den enkelte patients tandsundhed ikke forværres. Der er derfor visse behandlinger, som er blevet udskudt som følge af COVID19, som BØR igangsættes nu. Klinikken er gearet til at modtage patienter, da hygiejne og personlige værnemidler, som altid, har topprioritet. 

Vi vil her på hjemmesiden informere løbende, og vi vil kontakte de af vores patienter personligt, som skal have aftalt tider. Vi gør opmærksom på, at vi grundet ekstra foranstaltninger i forhold til værnemidler i forbindelse med aerosol-genererende behandlinger, pålægger et hygiejnetillæg på kr. 100 pr. behandling. 

VIGTIGT! Hvis du er syg, har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød og kritiske tandproblemer, må du ikke komme på klinikken. Du skal derimod kontakte din læge pr. telefon, som vil henvise dig videre i sundhedssystemet. 


Vi passer fortsat på hinanden, ved at holde afstand.

Book tid hos tandlægen, når det passer dig.
Vores online booking har åben 24 timer i døgnet - dog er online booking ikke muligt at benytte for tiden grundet COVID19
Obs: Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at booke aftaler á 30 minutters varighed. Ved behov for længere tid ved større behandlinger beder vi dig sende os en mail eller evt. ring til os, så booker vi gerne for dig. 

> Bestil tid til næste tandlægebesøg her

Vi har samlet en række råd og gratis tips til, hvordan du holder dine tænder sunde og raske hele livet igennem.

> Få gratis tips til god tandpleje her
Tandlægerne Torvet 9 tager altid imod nye patienter. Vi gør vores bedste for at leve op til den tillid, du viser os. 

> Sådan bliver du patient hos os
Hvad koster det at gå til tandlæge? Find priser på tandbehandling og se, om du kan få tilskud.

> Læs alt om priser og tilskudsregler 
Tandlægerne Torvet 9 Torvet 9, 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 32 11 info@torvet9.dk Birgitte Mølkjær og Christina Dam-Tholstrup