INFORMATION VEDR. COVID-19

Klinikken er åben igen - og vi passer fortsat godt på hinanden!

Jf. seneste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen (SST) må tandklinikker igen holde åbent for almindelig tandbehandling. Vi skal forsat have fuld fokus på at reducere smitterisiko, men vi skal også sikre, at den enkelte patients tandsundhed ikke forværres. Det er derfor vigtigt at behandlinger, som er blevet udskudt som følge af COVID19, igangsættes nu. Klinikken er 100% gearet til at modtage og behandle vore patienter, da hygiejne og personlige værnemidler, som altid, har topprioritet. 

VIGTIGT! Hvis du er syg, har feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød og kritiske tandproblemer, må du ikke komme på klinikken. Du skal derimod kontakte din læge pr. telefon, som vil henvise dig videre i sundhedssystemet. 
 

Book tid hos tandlægen, når det passer dig.
Vores online booking har åben 24 timer i døgnet.
Obs: Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at booke aftaler á 30 minutters varighed. Ved behov for længere tid ved større behandlinger, beder vi dig sende os en mail eller evt. ring til os, så booker vi gerne for dig. 

> Bestil tid til næste tandlægebesøg her

Vi har samlet en række råd og gratis tips til, hvordan du holder dine tænder sunde og raske hele livet igennem.

> Få gratis tips til god tandpleje her
Tandlægerne Torvet 9 tager altid imod nye patienter. Vi gør vores bedste for at leve op til den tillid, du viser os. 

> Sådan bliver du patient hos os
Hvad koster det at gå til tandlæge? Find priser på tandbehandling og se, om du kan få tilskud.

> Læs alt om priser og tilskudsregler 
Tandlægerne Torvet 9 Torvet 9, 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 32 11 info@torvet9.dk Birgitte Mølkjær og Christina Dam-Tholstrup