Bliv ny patient

Hos Tandlægerne Torvet 9 er nye patienter altid velkomne. 
Vi glæder os til at se dig, og gør vores bedste for at leve op til den tillid, du viser os.

Opret dig som kunde og book din tid online hos Tandlægerne Torvet 9

Første gang du kommer hos Tandlægerne Torvet 9 er det en god idé, at du møder i god tid, så vi kan få dine data oprettet i vores system. Venligst medbring det gule sundhedskort (sygesikringsbevis). Såfremt du er medlem af “sygeforsikringen danmark” eller Dansk Tandforsikring, oplys da venligst dette, så vi kan indberette elektronisk for dig.

Velkommen hos Tandlægerne Torvet 9 i Silkeborg


Hos Tandlægerne Torvet 9 gør vi alt for at give vore patienter en kompetent og omsorgsfuld behandling, så besøget bliver så god en oplevelse som muligt. Særlige ønsker eller behov imødekommes så vidt, det er muligt.

For at få et overblik over tidligere udførte behandlinger, vil det ofte være en fordel at vi rekvirerer journalmateriale og røntgenoptagelser fra tidligere tandlæge. Dette er med til at sikre et samlet billede af dine tandlægebesøg. 

Sådan finder du Tandlægerne Torvet 9

Lad os udarbejde en behandlingsplan for dine tænder

Når du har valgt, at vi skal varetage opgaven som din tandlæge, skal du forvente, at vi kommer med en vurdering af dine tænders tilstand. Denne vurdering af altid forudgået af en grundig undersøgelse, hvor vi foretager de nødvendige registreringer. Hvis der viser sig at være et behandlingsbehov, vil vi, for at give dig et ordentligt overblik over, hvordan du kan bevare dine tænder sunde, æstetiske og funktionsdygtige i lang tid fremover, udarbejde en personlig behandlingsplan til dig.

Det vil i de fleste tilfælde være nødvendigt med supplerende røntgenbilleder (f.eks. af tidligere rodbehandlede tænder eller tænder med dybe tandkødslommer), for at kunne tilbyde en realistisk og seriøs behandlingsplan.

Planen præsenteres og alternativer belyses. Såfremt udgifter til behandlingen overstiger kr. 2500,- udarbejder vi et økonomisk overslag som gennemgås. I samråd med dig aftales den individuelle behandlingsplan.

Læs mere om priser hos Tandlægerne Torvet 9

Dette giver dig et overblik over behandling, tidshorisont, økonomi samt prognose inden en evt. behandling indledes. 
 

Mød venligst til tiden hos tandlægen

Hos Tandlægerne Torvet 9 bestræber os på, at alle kommer ind til den aftalte tid. Er du af den ene eller anden årsag forsinket, ring da venligst til os, så vi ved, at du er på vej.
 


Da der i løbet af en dag kan opstå uforudsete hændelser/akutte patienter, vil der en sjælden gang kunne opstå ventetid, men dette forsøges reduceret til et minimum.
 

Hvis du bliver forhindret

Afbud skal meldes i god tid og senest dagen før (i klinikkens åbningstid), så vi har mulighed for at give tiden til en anden. Der er i gennemsnit 3 personer involveret ved hver behandling, så det er en stor byrde for klinikken ved “tom stol”.

Ved afbud samme dag (hvor tiden ikke kan nå at blive besat til anden side), eller udeblivelser, afregnes i henhold til gældende overenskomst med den offentlige sygesikring for en udeblivelse. Dette honorar er pt. kr. 247-480,- hvilket på ingen måde står mål med den reelle udgift for en “tom stol”, og er til stor ærgelse for alle parter.

Valg af tandlæge

- i Danmark er der frit tandlægevalg.

Klik her og opret dig som patient og book dit tandlægebesøg online

Du bestemmer selv

Som patient hos en tandlæge vælger du selv om du vil modtage den behandling, tandlægen anbefaler. Du har ret til at få at vide, hvad den givne behandling indebærer, og hvilke konsekvenser dit valg har, før du beslutter dig.  Det gælder selvfølgelig også hos Tandlægerne Torvet 9.

Det med småt...

I følge overenskomsten med den offentlige sygesikring, skal patientandelen betales umiddelbart efter endt behandling. Betaling kan foregå kontant, med Dankort eller Mobilepay.

Ved store eller længerevarende behandlinger betales løbende, således at indbetalingen svarer til den aktuelle udførte behandling.

Book online ved tandlægen
Bestil tid hos tandlægen online

Book tid hos tandlægen, når det passer dig.
Vores online booking har åben 24 timer i døgnet.
Obs: Vi gør opmærksom på, at det kun er muligt at booke aftaler á 30 minutters varighed. Ved behov for længere tid ved større behandlinger, beder vi dig sende os en mail eller evt. ring til os, så booker vi gerne for dig. 

> Bestil tid til næste tandlægebesøg her

Er du ny patient?
Bliv ny patient hos tandlægerbe Torvet 9
Tandlægerne Torvet 9 tager altid imod nye patienter. Vi gør vores bedste for at leve op til den tillid, du viser os. 

> Sådan bliver du patient hos os
Plej dine tænder rigtigt
Gode råd til tandpleje og tandbehandling
Vi har samlet en række råd og gratis tips til, hvordan du holder dine tænder sunde og raske hele livet igennem.

> Få gratis tips til god tandpleje her
Priser hos tandlægen
Priser tandlæge silkeborg
Hvad koster det at gå til tandlæge? Find priser på tandbehandling og se, om du kan få tilskud.

> Læs alt om priser og tilskudsregler 
Tandlægerne Torvet 9 Torvet 9, 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 32 11 info@torvet9.dk Birgitte Mølkjær og Christina Dam-Tholstrup